hovedstadens SPORTSKLINIK

Om os

VORES historie

Velkommen til Hovedstadens Sportsklinik

Christian Iuul

Fysioteapeut, registeret akupunktør og medejer af Hovedstadens Sportsklink

Jeg er uddannet på Skodsborg fysioterapi skole i 1995. Jeg har arbejdet på privat klinik siden – dog med afstikkere på privat hospitaler undervejs.


Jeg har altid synes det interessante i behandling var at finde årsagen til skade eller sygdomme. Dette har bragt mig igennem forskellige behandlings former og filosofier inden for behandling af sportsskader og kroniske smerte symptomer både inden for fysioterapi og uden for fysioterapi.


Jeg har brugt kinesisk akupunktur i min praksis siden min første rejser i Kina omkring 1996. Og har for nyligt taget en masterclass i klassisk akupunktur.

Peter Agerlund Sobfeldt

,Manuel behandler, registreret akupunktør og medejer af Hovedstadens Sportsklinik.

Jeg er specialiseret indenfor behandling af komplekse sportsskader og kroniske smerter. 

Jeg har arbejdet med behandling siden 2002 og jeg har haft egen klinik siden 2009. Siden 2007 har jeg været tilknyttet det danske herrelandshold i ishockey som behandler.

Interessen for behandling af kroppen fik jeg i de tidlige teenageår, da jeg fik skuldersmerter på en badmintonlejr. Jeg fik kun én behandling og armen kunne bruges igen. Således oplevede jeg tidligt, hvordan man med den rette behandling hurtigt kunne blive smertefri.

Jeg arbejder oftest med at korrigere skævheder og uligheder i kroppen med posturologi og SOT. Derudover arbejder jeg med fascie manipulation som er kroppens bindevævskæder samt osteopatiske teknikker. Disse teknikker er led-frigørende og skaber bevægelse.

Endelig er jeg også uddannet i akupunktur, og har for nyligt taget en masterclass i akupunktur.
Jeg ser kroppen som en helhed og blander ofte den vestlige tilgang med den orientalske måde at anskue kroppen på for derigennem at opnå de bedste resultater for dig.

Jeg er gift og har 2 børn. Udover arbejde og familien bruger jeg fritiden på skiløb, kitesurfing, ishockey og golf.

Jon Ahrensbøll

Fysioterapeut

I 22 år har Jon praktiseret på forskellige klinikker og har således haft med alle patientgrupper at gøre. Jon har med fokus på den holistiske tilgang stor interesse for manuel behandling og akupunktur, og har tillige arbejdet med arbejdsmiljø og ergonomi.

De seneste 7 år har Jon fokuseret på træning, supervision og behandling af triatleter, løbere og cykelryttere, både på motions- og eliteplan.

Som et nyt element er Jon også ansat som fysioterapeut i Forsvaret, hvor fokus ligger på at fastholde et højt funktions-og træningsniveau for udsendte soldater.

Vores hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte på denne use, acceptere du vores brug af cookies, der får siden til at fungere.  Læs mere