HOVEDSTADENS SPORTSKLINIK

Kontakt os

Lad os hjælpe dig i vores klinik, centralt på Frederiksberg, hvor vi tilbyder personlig tilpasset behandling med høj faglighed. Book tid i dag – eller ring til os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Book tid nu

Åbningstider

Mandag til Fredag kl. 8–16. Lørdag og Søndag efter aftale

Adresse

J.M. Thieles vej 1A,
1961 Frederiksberg C

E-mail

Skriv til os på info@hsport.dk

Telefon

Ring til os på
35 37 61 00

Parkering

Du får 2 timers gratis parkering på Frederiksberg. Brug easypark app’en.

Offentlig transport

Forum metro st. ca. 600m fra klinikken. Buslinie 1A, 2A, 3A og 37 har alle stoppesteder tæt på klinikken.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

[Vises ikke]

Vises ikke

Skal jeg bruge en henvisning fra lægen?

På Hovedstadens Sportsklinik er det ikke nødvendigt at du har en henvisning med fra din læge. Vi har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring. Dette betyder at du kan komme direkte ind fra gaden med dit problem. Derefter vil du blive undersøgt fysioterapeutisk og få behandling med det samme.

Har I ydernummer?
På Hovedstadens Sportsklinik har vi ikke en aftale med den offentlige sygesikring til fysioterapi. Det vil sige at hvis du har en henvisning fra din læge kan du ikke få tilskud fra den offentlige sygesikring.
Kan jeg bruge min sundhedsforsikring?
Hovedstadens Sportsklinik har samarbejde med de fleste sundhedsforsikringer. Det er forskelligt om vi kan sende regningen direkte til din sundhedsforsikring eller du selv skal lægge ud. Der kan også være forskel på om de dækker hele beløbet eller delvist. Sundhedsforsikringerne dækker fysioterapi og akupunktur.
Sygesikringen Danmark
Hvis du er medlem af sygesikring Danmark er det muligt at få dækket noget af din behandling til både akupunktur og fysioterapi.
[Vises ikke]

Vises ikke

Hvordan booker jeg en tid?
Du kan booke en tid online på ikonet ’book tid’ eller ringe til vores klinik telefon 35376100. Du er også velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål til behandling eller dine gener.
Hvor mange gange skal jeg komme?
Når du kommer første gang til undersøgelse og behandling vil vi lave en plan for dit forløb. Vi vil også prøve at forventningsafstemme. Vi har hjulpet rigtig mange mennesker med forskellige problematikker så vi har også en god ide om hvad det vil kræve for at du bliver din skade eller smerte kvit.
Hvordan betaler jeg?
Hvis du ikke er dækket af en sundhedsforsikring kan du betale kontant, Mobile Pay, Dankort, Mastercard og udenlandske kort.
Hvad hvis jeg skal aflyse eller ændre min tid?

Det er muligt at ændre din aftale med klinikken inden for 24 timer uden ekstra gebyr. Ring på 35376100 eller send en email til info@hsport.dk

Ved udeblivelse opkræves fuld betaling da vi ikke har mulighed for at tilbyde den bookede tid til anden side.

Vores hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte på denne use, acceptere du vores brug af cookies, der får siden til at fungere.  Læs mere