Anbefalinger

Vores kunder siger

Sportsskade

Akupunktur

“Efter mange år med problemer, med ømhed i skinnebenene i forbindelse med løbetræning, blev jeg af en ven anbefalet at tage ind og få hjælp af Peter på Hovedstadens Sportsklinik, da han havde haft ligende problemer.

Henover vinteren/foråret 2021 fik jeg løbende behandlinger med akupunktur og bindevævs-behandling samt hjælp til at ændre min løbestil. Det har betydet at jeg har kunne genoptage min løbetræning helt uden den irriterende ømhed i skinnebenene. Tak Peter”

Lennon Andersen
Projekt og boligchef i OK-fonden

Manuel behandling

“Peter Agerlund er ganske enkelt den bedste behandler, jeg nogensinde har været i hænderne på! Han kan noget, de andre derude ikke kan – og han har “reddet” mig flere gange. Varmeste anbefaling herfra!”

Thomas Qvortrup

Ea’s historie

Min fysioterapeut kunne ikke hjælpe…

“Efter jeg havde forstuvet min fod voldsomt, tog jeg til min fysioterapeut. Han havde ikke hørt om mine symptomer før og kunne derfor ikke hjælpe.

Jeg følte mig så frustreret og ked af det. Kom jeg aldrig til at gå lange ture som før uden at have ondt?

Så fik jeg anbefalet Christian og Peter af en kollega. Da jeg hørte at de har hjulpet mennesker, andre behandlere har givet op på. Så vidste jeg at de var de rigtige til at se på min fod.

De fandt hurtigt ud af hvad der var galt med min fod, og hvorfor det var en naturlig måde den reagerede på. For dem gav mine smerter mening og vidste hvordan det kunne heles.

Efter første behandling mærkede jeg massiv bedring! Havde ikke forventet SÅ HURTIG forandring! Efter 4 behandlinger har foden det godt igen. Jeg kan nu gå lange ture i skoven, uden at få ondt.

Christian og Peter er de mest søde mennesker. Man bliver altid mødt med et stort smil! Der er en skøn stemning i klinikken og Bente’s kager er bare så gode!

Jeg anbefaler altid Peter og Christian til mine venner og familie når de har smerter i kroppen de døjer med.”

Ea Marie Ditlev
Digital designer

Ondt i ryggen

Akupunktur

Sportsskade

“Jeg har haft et samarbejde med Hovedstadens Sportsklinik i mange år. Som atlet er tillid til mine behandlere essentiel, og jeg har aldrig oplevet noget, der skulle stille spørgsmålstegn ved den tillid. Jeg sætter specielt pris på, hvor mange forskellige kompetencer der er på klinikken. Diagnosticering er altid skarp, og det er en kæmpe luksus, at der er så mange behandlingsmuligheder såsom; nåle, massage, laser osv.

Disse mange muligheder har medført, at jeg altid har kunnet få hjælp, ligegyldigt hvilken problemstilling jeg er kommet ind med.”

Rasmus Kjær

Professionel badminton spiller 

ERHVERV

Hvem vi også hjælper

Sportsskade

Ondt i skulderen

Akupunktur

“Jeg har haft voldsomme smerter i skulderen i 2 1/2 år. Sovet dårligt om natten og har kun kunnet træne delvis. Jeg har besøgt 11 forskellige behandlere: fys, kirurger, læger, zone, akupunktur, osteopat osv.

Men så mødte jeg Peter Agerlund på Hovedstadens Sportsklinik. Han gjorde en kæmpe forskel. Han greb problemet an på en måde jeg ikke havde oplevet tidligere og DET hjalp. Jeg er nu smertefri og er Peter dybt taknemmelig. Tak igen.”

 

Karina Lückow
Private banker

Sportsskade

Akupunktur

"Hvis led og muskler siger stop så ring Hovedstadens-Sportsklinik op.

På klinikken forenes godt humør, imødekommenhed, seriøsitet og professionel behandling i trygge rammer. Som mangeårig professionel ishockeyspiller er dette blevet 'the place', når skader pludselig opstår. Peter der med sin erfaring altid leverer en topprofessionel behandling og med hans kendskab til specielt ishockeysporten er Peter blevet en 'must go to' når det kommer til skadesbehandling. Han er med andre ord en troldmand, som man kunne få lyst til at putte i lommen og til hver en tid tage frem og puste op.

Så efter ovenstående englesang må det med alt tydelighed kunne udledes, at Hovedstadens-Sportsklinik er din næste destination, hvis du uheldigvis skulle erhverve dig skader på vores allesammens højtelskede bevægeapparat.

Tak for god behandling."

Emil Møller Rasmussen
Ishockeyspiller

Ondt i ryggen

Fysioterapi

"Efter et voldsomt lænde-hold og flænge i diskskive, har jeg gennem en måned gået til både kiropraktiker samt fået Body SDS behandlinger. Jeg har i den måned ikke været smertefri og har dagligt fået ubehagelige jag i min ryg. Dette har gjort, at jeg har været helt låst/spændt op i hele kroppen og min dag blev en kamp at komme igennem grundet kraftige smerter.

Allerede efter min første behandling hos Peter var der en markant fremgang og de daglige smerter er væk og jeg kan begynde at se fremad igen.

Jeg kan kun give ham mine bedste anbefalinger – han er dybt professionel, omhyggelig og tænker holistisk i stedet for kun at fokusere på der hvor smerten opleves – dette var min redning! Det eneste, der ærgrer mig er, at der skulle gå en måned inden jeg opsøgte ham."

Allan Marchussen
IT konsulent

Vores flittige hjælper

Bente kommer med kage hver tirsdag og torsdag

Har du besøgt os i vores klinik, har du måske også mødt Bente. Hun kommer frivilligt og beriger os med hendes dejlige selskab og lækre kager 2 gange om ugen.

“Kære Christian og Peter, Jeg fik lyst til at sende jer en rar hilsen. I skal vide at jeg er meget glad for at komme hos jer, altid bliver jeg behandlet ustadig godt – aldrig opgivende. Jeg nyder din behandling Christian. Så jeg håber, at du kan tage dig af mig fortsat. Til dig Peter, du er en alletiders kaffebrygger, så jeg nyder hver eneste gang din dejlige kaffe.

I er ikke til at undvære, dét skal I vide.

De hjerteligste hilsner til jer begge to,
fra Kage Bente.”

 

Sportsskade

Fysioterapi

“Jeg har haft fornøjelsen af at have Peter som behandler gennem 10 år på det danske ishockeylandshold. Som professionel idrætsmand er det super vigtigt at have tillid til og stole på sin behandler, da ens krop er lig med ens værktøj. Jeg har altid stolet på Peter til 100%, og hans behandling har betydet utrolig meget for alle landsholdsspillere gennem årene. 

Peter mestre mange forskellige behandlingsformer, hvilket er en fornøjelse at opleve. Denne bredde vifte af kvaliteter gør, at han er dygtig til at behandle akutte skader med hurtige resultater. Men hans største force er, at han ikke kun behandler problemet lokalt, men altid identificerer hvor problemet stammer fra og behandler kroppen som en helhed. Dermed kommer problemet ikke tilbage!

Derudover har Peter en fantastisk personlighed, som gør at han altid har været meget værdsat – hans gode humør og skønne grin er bare garanti for godt selskab 😊

 Han er mega god til at synge med tungen i ganen, og ser herre flot ud på en hest kl 6 om morgenen 😂”

Morten Green
Tidl. professionel ishockeyspiller og mangeårig kaptajn for det danske ishockeylandshold

Manuel behandling

Akupunktur

“De gange jeg er kommet hos Peter, så har jeg altid følt mig i gode hænder. Han er god til at lytte til ens problemer og finder hurtige løsninger, hvorefter det har været væk efter få behandlinger. Jeg kan helt klart anbefale Peter hvis man ønsker hurtig og dybdegående hjælp i skadesperioder.”

Amalie Mikkelsen
Landsholds svømmer

Arbejdsskade

Manuel behandling

“Med 25 års arbejde I køkkener og fritid blandet imellem kampsport og andre over-ambitiøse aktiviteter, har Peter arbejde været essentiel for at holde sammen på for min 40 årige krop.

Der har ikke været et hekseskud, hold i nakken eller kokkeskulder som Peter ikke har kunne løse på kort og lang bane.”

Christian f. Puglisi

Ondt i ryggen

Fysioterapi

“Vi samarbejder med Peter omkring behandling af vores mange klienter, hvis de skulle få småskader eller andre fysiske udfordringer. Jeg ved, at jeg altid sender mine klienter ned til en professionel behandler med stor erfaring og faglig stolthed.”

Anders Sindal
Ejer og coach af Next Level Training

Arbejdsskade

Manuel behandling

“I ca. 2 år har jeg konstant haft stærke smerter i ryggen, smerter der trak ned i det ene ben. Jeg kunne ikke stå for længe og en gåtur på mere end 10 min. var umulig. Jeg prøvede kiropraktor, fysioterapi og akupunktur, men intet hjalp. Efter en ryg-operation, hvor man gjorde plads til nerven, forsvandt smerterne i benet, men smerterne over lænden var der stadig og konstant.

Jeg har haft så ubeskrivelig mange smerter og fået ordineret store daglige doser af smertestillende medicin.
Efter 3 behandlinger hos Peter er det nu muligt for mig både at stå længe og gå nogle lange ture – uden at få smerter.
I dag er jeg uden smerter og tager intet smertestillende.
Tak Peter.”

Leni Hegelund

Ondt i ryggen

Akupunktur

"Peter er dybt professionel, omhyggelig og tænker holistisk i stedet for kun at fokusere på der hvor smerten opleves – dette var min redning! Det eneste, der ærgrer mig er, at der skulle gå en måned inden jeg opsøgte ham."

Allan Marchussen
IT konsulent

Sportsskade

Fysioterapi

"Den bredde vifte af kvaliteter gør, at han er dygtig til at behandle akutte skader med hurtige resultater. Hans største force er, at han ikke kun behandler problemet lokalt, men altid identificerer hvor problemet stammer fra og behandler kroppen som en helhed."

Morten Green
Tidl. professionel ishockeyspiller og mangeårig kaptajn for det danske ishockeylandshold

Graviditet

Fysioterapi

"I 3. trimester af min graviditet oplevede jeg umenneskelig voldsomme smerter i min ryg. Peter hjalp mig mirakuløst på 2 behandlinger til at komme helt ovenpå igen og allerede ved første behandling kunne jeg igen være i min krop. Peter er yderst professionel og ekstremt faglig dygtig. Han fandt hurtigt årsagen til smerterne og lavede en behandlingsplan der stemmede helt overens med hvad der blev nødvendigt. Peter skal have min varmeste anbefaling – jeg anbefaler ham til alle jeg kender."

Camilla Jensen

Ondt i ryggen

Akupunktur

"Peter er dybt professionel, omhyggelig og tænker holistisk i stedet for kun at fokusere på der hvor smerten opleves – dette var min redning! Det eneste, der ærgrer mig er, at der skulle gå en måned inden jeg opsøgte ham."

Allan Marchussen
IT konsulent

Sportsskade

Fysioterapi

"Den bredde vifte af kvaliteter gør, at han er dygtig til at behandle akutte skader med hurtige resultater. Hans største force er, at han ikke kun behandler problemet lokalt, men altid identificerer hvor problemet stammer fra og behandler kroppen som en helhed."

Morten Green
Tidl. professionel ishockeyspiller og mangeårig kaptajn for det danske ishockeylandshold

Graviditet

Fysioterapi

"I 3. trimester af min graviditet oplevede jeg umenneskelig voldsomme smerter i min ryg. Peter hjalp mig mirakuløst på 2 behandlinger til at komme helt ovenpå igen og allerede ved første behandling kunne jeg igen være i min krop. Peter er yderst professionel og ekstremt faglig dygtig. Han fandt hurtigt årsagen til smerterne og lavede en behandlingsplan der stemmede helt overens med hvad der blev nødvendigt. Peter skal have min varmeste anbefaling – jeg anbefaler ham til alle jeg kender."

Camilla Jensen

Vores hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte på denne use, acceptere du vores brug af cookies, der får siden til at fungere.  Læs mere