Anbefalinger

Vores kunder siger

Sportsskade

Akupunktur

Da jeg brækkede min skulder blev jeg anbefalet Christian Iuul til akupunktur og genoptræning. Jeg havde store smerter, og var mildest talt desperat efter at blive sendt rundt i systemet uden nogen løsning. Ud over at hjælpe mig med skulderen, var Christian også en stor hjælp i at jeg bevarede roen og selvom jeg var sygemeldt i evigheder fik han mig altid til se frem. Christian har også behandlet mig for min tinnitus. Jeg gik tidligere meget til kiropraktor med min ryg og nakke, men er helt stoppet med det og kommer forbi en gang imellem hvor han nænsomt retter min nakke, giver mig akupunktur og jeg får en kop kaffe. De varmeste anbefalinger fra mig.

Anne Krarup

Manuel behandling

“Peter Agerlund er ganske enkelt den bedste behandler, jeg nogensinde har været i hænderne på! Han kan noget, de andre derude ikke kan – og han har “reddet” mig flere gange. Varmeste anbefaling herfra!”

Thomas Qvortrup

Ea’s historie

Min fysioterapeut kunne ikke hjælpe…

“Efter jeg havde forstuvet min fod voldsomt, tog jeg til min fysioterapeut. Han havde ikke hørt om mine symptomer før og kunne derfor ikke hjælpe.

Jeg følte mig så frustreret og ked af det. Kom jeg aldrig til at gå lange ture som før uden at have ondt?

Så fik jeg anbefalet Christian og Peter af en kollega. Da jeg hørte at de har hjulpet mennesker, andre behandlere har givet op på. Så vidste jeg at de var de rigtige til at se på min fod.

De fandt hurtigt ud af hvad der var galt med min fod, og hvorfor det var en naturlig måde den reagerede på. For dem gav mine smerter mening og vidste hvordan det kunne heles.

Efter første behandling mærkede jeg massiv bedring! Havde ikke forventet SÅ HURTIG forandring! Efter 4 behandlinger har foden det godt igen. Jeg kan nu gå lange ture i skoven, uden at få ondt.

Christian og Peter er de mest søde mennesker. Man bliver altid mødt med et stort smil! Der er en skøn stemning i klinikken og Bente’s kager er bare så gode!

Jeg anbefaler altid Peter og Christian til mine venner og familie når de har smerter i kroppen de døjer med.”

Ea Marie Ditlev
Digital designer

Sportsskade

Akupunktur

“Efter mange år med problemer, med ømhed i skinnebenene i forbindelse med løbetræning, blev jeg af en ven anbefalet at tage ind og få hjælp af Peter på Hovedstadens Sportsklinik, da han havde haft ligende problemer.

Henover vinteren/foråret 2021 fik jeg løbende behandlinger med akupunktur og bindevævs-behandling samt hjælp til at ændre min løbestil. Det har betydet at jeg har kunne genoptage min løbetræning helt uden den irriterende ømhed i skinnebenene. Tak Peter”

Lennon Andersen
Projekt og boligchef i OK-fonden

Manuel behandling

“I kølvandet på en 3 måneders periode med voldsomme rygsmerter og et væld af sportsmassage- og kiropraktorbesøg, besluttede jeg at besøge ‘Hovedstadens Sportsklinik’… Jeg ville ønske, jeg bare var gået derhen i første omgang. Efter blot to behandlinger i løbet af et par uger var mine rygproblemer fuldstændig lindret. Jeg kan varmt anbefale Christian Iuul.”

Jonas Bährentz

Ondt i ryggen

Akupunktur

Sportsskade

“Jeg har haft et samarbejde med Hovedstadens Sportsklinik i mange år. Som atlet er tillid til mine behandlere essentiel, og jeg har aldrig oplevet noget, der skulle stille spørgsmålstegn ved den tillid. Jeg sætter specielt pris på, hvor mange forskellige kompetencer der er på klinikken. Diagnosticering er altid skarp, og det er en kæmpe luksus, at der er så mange behandlingsmuligheder såsom; nåle, massage, laser osv.

Disse mange muligheder har medført, at jeg altid har kunnet få hjælp, ligegyldigt hvilken problemstilling jeg er kommet ind med.”

Rasmus Kjær

Professionel badminton spiller 

ERHVERV

Hvem vi også hjælper

Sportsskade

Ondt i skulderen

Akupunktur

“Jeg har haft voldsomme smerter i skulderen i 2 1/2 år. Sovet dårligt om natten og har kun kunnet træne delvis. Jeg har besøgt 11 forskellige behandlere: fys, kirurger, læger, zone, akupunktur, osteopat osv.

Men så mødte jeg Peter Agerlund på Hovedstadens Sportsklinik. Han gjorde en kæmpe forskel. Han greb problemet an på en måde jeg ikke havde oplevet tidligere og DET hjalp. Jeg er nu smertefri og er Peter dybt taknemmelig. Tak igen.”

 

Karina Lückow
Private banker

Ondt i ryggen

Akupunktur

Sportsskade

Jeg har haft fornøjelsen af at modtage behandling hos Hovedstadens Sportsklinik under kyndig vejledning af Christian Iuul, og jeg kan ikke udtrykke nok taknemmelighed for den utrolige oplevelse, jeg har haft. Mine kroniske rygsmerter, der strålede ned i benet, og mine følgeskader i knæ og nakke, blev alle håndteret med en imponerende professionalisme og effektivitet. 

Christian Iuul er ikke blot en behandler; han er en sand mester i sit felt. Hans omfattende værktøjskasse af behandlingsmetoder sikrer, at han kan tackle enhver udfordring, og jeg har oplevet markante forbedringer i min helbredstilstand efter hver session. Hans ekspertise strækker sig ikke kun til rygproblemer, da han også har med succes fjernet mine hælsporer, hvilket har gjort en enorm forskel i min daglige komfort.

Det, der virkelig adskiller Christian Iuul fra andre behandlere, er hans behagelige og engagerede personlighed. Han tager sig tid til at lytte og forstå mine bekymringer, og hans dedikation til at levere den bedst mulige behandling er tydelig i hvert øjeblik af vores sessioner. Hans empati og evne til at skabe tillid har gjort hele behandlingsprocessen behagelig og tryg.

Hovedstadens Sportsklinik som helhed er et fremragende sted, der udstråler professionalisme og omsorg. Personalet er venligt og imødekommende, og klinikken er udstyret med moderne faciliteter, der skaber en behagelig atmosfære.

Jeg kan uden tøven anbefale Hovedstadens Sportsklinik og Christian Iuul til alle, der søger kompetent og engageret behandling. Min livskvalitet er betydeligt forbedret takket være deres ekstraordinære indsats, og jeg er dybt taknemmelig for den positive forandring, de har bragt til min sundhed.

Michael Salling

 

Sportsskade

Akupunktur

"Hvis led og muskler siger stop så ring Hovedstadens-Sportsklinik op.

På klinikken forenes godt humør, imødekommenhed, seriøsitet og professionel behandling i trygge rammer. Som mangeårig professionel ishockeyspiller er dette blevet 'the place', når skader pludselig opstår. Peter der med sin erfaring altid leverer en topprofessionel behandling og med hans kendskab til specielt ishockeysporten er Peter blevet en 'must go to' når det kommer til skadesbehandling. Han er med andre ord en troldmand, som man kunne få lyst til at putte i lommen og til hver en tid tage frem og puste op.

Så efter ovenstående englesang må det med alt tydelighed kunne udledes, at Hovedstadens-Sportsklinik er din næste destination, hvis du uheldigvis skulle erhverve dig skader på vores allesammens højtelskede bevægeapparat.

Tak for god behandling."

Emil Møller Rasmussen
Ishockeyspiller

Ondt i ryggen

Fysioterapi

"Efter et voldsomt lænde-hold og flænge i diskskive, har jeg gennem en måned gået til både kiropraktiker samt fået Body SDS behandlinger. Jeg har i den måned ikke været smertefri og har dagligt fået ubehagelige jag i min ryg. Dette har gjort, at jeg har været helt låst/spændt op i hele kroppen og min dag blev en kamp at komme igennem grundet kraftige smerter.

Allerede efter min første behandling hos Peter var der en markant fremgang og de daglige smerter er væk og jeg kan begynde at se fremad igen.

Jeg kan kun give ham mine bedste anbefalinger – han er dybt professionel, omhyggelig og tænker holistisk i stedet for kun at fokusere på der hvor smerten opleves – dette var min redning! Det eneste, der ærgrer mig er, at der skulle gå en måned inden jeg opsøgte ham."

Allan Marchussen
IT konsulent

Sportsskade

Ondt i ankel

Fascie Manipulation

“Efter at have gennemført en krævende cykeltur på imponerende 1400 km gennem Norges udfordrende terræn på blot 7 dage, fandt jeg mig selv med en forstuvet ankel af betragtelig størrelse. Jeg tvivlede på, at jeg nogensinde ville kunne genoptage hverken cykling eller løb. Denne udsigtsløse situation førte mig til Hovedstadens Fysioterapi.

Efter blot to behandlinger var jeg, på rekordtid, i stand til at genoptage mine fysiske aktiviteter uden nogen form for gener eller ubehag. Christian formåede at facilitere en utrolig hurtig bedring og en fuldstændig genopretning af min ankel. Hans ekspertise og professionelle tilgang har været afgørende for min helingsproces.

Siden da har jeg regelmæssigt søgt Christians ekspertise til at identificere og forebygge skader i forbindelse med mine forberedelser til både halvmaraton og maraton. Hans faglighed, omhyggelighed og omfattende viden inden for fysioterapi er åbenlys, og jeg har fuld tillid til hans evne til at levere virkelig god behandling.

Det er med stor overbevisning, at jeg giver min varmeste anbefaling af Christian som en fremragende fysioterapeut. Hvis du søger professionel og effektiv behandling, kan jeg med sikkerhed sige, at Christian er det rette valg. Han har været en uomgængelig ressource i at holde mig løbenden.”

Rasmus Daniel

Vores flittige hjælper

Bente kommer med kage hver tirsdag og torsdag

Har du besøgt os i vores klinik, har du måske også mødt Bente. Hun kommer frivilligt og beriger os med hendes dejlige selskab og lækre kager 2 gange om ugen.

“Kære Christian og Peter, Jeg fik lyst til at sende jer en rar hilsen. I skal vide at jeg er meget glad for at komme hos jer, altid bliver jeg behandlet ustadig godt – aldrig opgivende. Jeg nyder din behandling Christian. Så jeg håber, at du kan tage dig af mig fortsat. Til dig Peter, du er en alletiders kaffebrygger, så jeg nyder hver eneste gang din dejlige kaffe.

I er ikke til at undvære, dét skal I vide.

De hjerteligste hilsner til jer begge to,
fra Kage Bente.”

 

Sportsskade

Fysioterapi

“Jeg har haft fornøjelsen af at have Peter som behandler gennem 10 år på det danske ishockeylandshold. Som professionel idrætsmand er det super vigtigt at have tillid til og stole på sin behandler, da ens krop er lig med ens værktøj. Jeg har altid stolet på Peter til 100%, og hans behandling har betydet utrolig meget for alle landsholdsspillere gennem årene. 

Peter mestre mange forskellige behandlingsformer, hvilket er en fornøjelse at opleve. Denne bredde vifte af kvaliteter gør, at han er dygtig til at behandle akutte skader med hurtige resultater. Men hans største force er, at han ikke kun behandler problemet lokalt, men altid identificerer hvor problemet stammer fra og behandler kroppen som en helhed. Dermed kommer problemet ikke tilbage!

Derudover har Peter en fantastisk personlighed, som gør at han altid har været meget værdsat – hans gode humør og skønne grin er bare garanti for godt selskab 😊

 Han er mega god til at synge med tungen i ganen, og ser herre flot ud på en hest kl 6 om morgenen 😂”

Morten Green
Tidl. professionel ishockeyspiller og mangeårig kaptajn for det danske ishockeylandshold

Manuel behandling

Akupunktur

“De gange jeg er kommet hos Peter, så har jeg altid følt mig i gode hænder. Han er god til at lytte til ens problemer og finder hurtige løsninger, hvorefter det har været væk efter få behandlinger. Jeg kan helt klart anbefale Peter hvis man ønsker hurtig og dybdegående hjælp i skadesperioder.”

Amalie Mikkelsen
Landsholds svømmer

Sportsskade

Hjernerystelse

Fysioterapi

Christian Iuul er i stand til så meget mere end den “gennemsnitlige” fysioterapeut og akupunktør. En alvorlig hjernerystelse er han den eneste, som har kunnet gøre noget ved. Uden ham ville jeg sidde i hjørnet som halvinvalid. Mange kolleger har gennem tiden brugt andre først, derefter taget til Hovedstadens Sportsklinik på min anbefaling. De er alle uden undtagelse kommet tilbage og har alle haft det meget bedre end før. Gør det nu – du kommer ikke til at fortryde behandling hos Christian og Peter.

Mark Backhausen

Nervesmerter

Akupunktur

Sportsskade

Christian Iuul har været min redningsplanke gennem en svær tid med stærke nervesmerter, hvor flere læger har giver dystre udsigter. Det er uden tvivl Christians nænsomme behandlinger i kombination med hans varme, omsorg og nærvær, der har fået min krop til at restituere. Så snart jeg træder ind på klinikken stiger mit humør, og når jeg går derfra har både krop og sind det altid meget bedre. Selv når jeg er helt smertefri igen, ved jeg, at jeg vil komme til at blive ved med at komme hos Christian. Så ved jeg, at min krop er i gode hænder, at mit nervesystem bliver beroliget OG at jeg får god kaffe:-).

Signe Skov

 

Arbejdsskade

Manuel behandling

“Med 25 års arbejde I køkkener og fritid blandet imellem kampsport og andre over-ambitiøse aktiviteter, har Peter arbejde været essentiel for at holde sammen på for min 40 årige krop.

Der har ikke været et hekseskud, hold i nakken eller kokkeskulder som Peter ikke har kunne løse på kort og lang bane.”

Christian f. Puglisi

Ondt i ryggen

Fysioterapi

“Vi samarbejder med Peter omkring behandling af vores mange klienter, hvis de skulle få småskader eller andre fysiske udfordringer. Jeg ved, at jeg altid sender mine klienter ned til en professionel behandler med stor erfaring og faglig stolthed.”

Anders Sindal
Ejer og coach af Next Level Training

Arbejdsskade

Manuel behandling

“I ca. 2 år har jeg konstant haft stærke smerter i ryggen, smerter der trak ned i det ene ben. Jeg kunne ikke stå for længe og en gåtur på mere end 10 min. var umulig. Jeg prøvede kiropraktor, fysioterapi og akupunktur, men intet hjalp. Efter en ryg-operation, hvor man gjorde plads til nerven, forsvandt smerterne i benet, men smerterne over lænden var der stadig og konstant.

Jeg har haft så ubeskrivelig mange smerter og fået ordineret store daglige doser af smertestillende medicin.
Efter 3 behandlinger hos Peter er det nu muligt for mig både at stå længe og gå nogle lange ture – uden at få smerter.
I dag er jeg uden smerter og tager intet smertestillende.
Tak Peter.”

Leni Hegelund

Arbejdsskade

Manuel behandling

“Aldrig har jeg oplevet så kompetent en behandler. Jeg har haft et forløb hos Peter som har været udover alle forventninger. Jeg havde døjet rigtig meget med en skade i nakke/skulder regionen. Inden da, havde jeg været hos to forskellige fysioterapeuter og én osteopat, uden nogen som helst fremgang, så jeg var derfor meget spændt på mødet med Hovedstadens Sportsklinik. Peters fremgang var meget anderledes ift. de andre behandlere og der blev set holistisk på min krop i stedet for at symptom behandling. Allerede efter første gang var der MÆRKBAR forbedring og efter 3 behandlinger er jeg nu i tip top form igen. Jeg var i hele forløbet 100% tryg og MEGET imponeret over tilgang og behandling. Jeg kan kun give mine største anbefalinger til Hovedstadens Sportsklinik.”

Nichlas Cyrus

Ondt i ryggen

Fysioterapi

Peter er dybt professionel, omhyggelig og tænker holistisk i stedet for kun at fokusere på der hvor smerten opleves – dette var min redning! Det eneste, der ærgrer mig er, at der skulle gå en måned inden jeg opsøgte ham.

Allan Marchussen
IT konsulent

Fibersprængninger

Fascie Manipulation

“Jeg har haft et fantastisk forløb hos Peter på Hovedstadens Sportsklinik. Efter mange års udfordringer med fibersprængninger fra mine tidlige fodbold-år, besluttede jeg mig for at stoppe med sporten. Efter ca. 10 års pause besluttede jeg mig for at søge behandling og genoptage min passion for sporten. Peter har været en uvurderlig støtte i hele processen. Hans professionelle tilgang, dedikation og ekspertise har gjort, at jeg nu efter et længere forløb er fuldstændig klar til at vende tilbage til fodboldbanen. Jeg kan varmt anbefale Hovedstadens Sportsklinik og især Peter for hans enestående evner som fysioterapeut.”

Mads Sten

Sportsskade

Fysioterapi

"Den bredde vifte af kvaliteter gør, at han er dygtig til at behandle akutte skader med hurtige resultater.

Hans største force er, at han ikke kun behandler problemet lokalt, men altid identificerer hvor problemet stammer fra og behandler kroppen som en helhed."

Morten Green

Tidl. professionel ishockeyspiller og mangeårig kaptajn for det danske ishockeylandshold

Stærke smerter

Fascie Man.

"I kølvandet på en 3 måneders periode med voldsomme rygsmerter og et væld af sportsmassage- og kiropraktorbesøg, besluttede jeg at besøge 'Hovedstadens Sportsklinik'...

Jeg ville ønske, jeg bare var gået derhen i første omgang. Efter blot to behandlinger i løbet af et par uger var mine rygproblemer fuldstændig lindret. Jeg kan varmt anbefale Christian Iuul."

Jonas Bährentz

Graviditet

Akupunktur

"I 3. trimester af min graviditet oplevede jeg umenneskelig voldsomme smerter i min ryg. Peter hjalp mig mirakuløst på 2 behandlinger til at komme helt ovenpå igen og allerede ved første behandling kunne jeg igen være i min krop. Peter er yderst professionel og ekstremt faglig dygtig. Han fandt hurtigt årsagen til smerterne og lavede en behandlingsplan der stemmede helt overens med hvad der blev nødvendigt. Peter skal have min varmeste anbefaling – jeg anbefaler ham til alle jeg kender."

Camilla Jensen

Ondt i ryggen

Akupunktur

"Peter er dybt professionel, omhyggelig og tænker holistisk i stedet for kun at fokusere på der hvor smerten opleves – dette var min redning! Det eneste, der ærgrer mig er, at der skulle gå en måned inden jeg opsøgte ham."

Allan Marchussen
IT konsulent

Sportsskade

Fysioterapi

"Den bredde vifte af kvaliteter gør, at han er dygtig til at behandle akutte skader med hurtige resultater. Hans største force er, at han ikke kun behandler problemet lokalt, men altid identificerer hvor problemet stammer fra og behandler kroppen som en helhed."

Morten Green
Tidl. professionel ishockeyspiller og mangeårig kaptajn for det danske ishockeylandshold

Graviditet

Fysioterapi

"I 3. trimester af min graviditet oplevede jeg umenneskelig voldsomme smerter i min ryg. Peter hjalp mig mirakuløst på 2 behandlinger til at komme helt ovenpå igen og allerede ved første behandling kunne jeg igen være i min krop. Peter er yderst professionel og ekstremt faglig dygtig. Han fandt hurtigt årsagen til smerterne og lavede en behandlingsplan der stemmede helt overens med hvad der blev nødvendigt. Peter skal have min varmeste anbefaling – jeg anbefaler ham til alle jeg kender."

Camilla Jensen

Vores hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte på denne use, acceptere du vores brug af cookies, der får siden til at fungere.  Læs mere